Spieropbouw

Je wilt graag meer spieren opbouwen? Wij vertellen je wat je moet eten en wanneer. Laten we beginnen!

Stop het diëten!

Je kent ongetwijfeld de man met de hamer. Het gevoel dat je tijdens een training of wedstrijd geen energie meer hebt en je afvraagt hoe je dit nog vol gaat houden. Dit gevoel is heel simpel te verklaren, je hebt een tekort aan brandstof.

Glucose is de belangrijkste brandstof voor ons lichaam. Wanneer je koolhydraten eet worden deze in je lichaam afgebroken tot kleinere deeltjes. Hierdoor kunnen ze uiteindelijk als glucose in het bloed opgenomen worden. Wanneer het opgenomen is in je bloed word het vanaf daar gebruikt door je spieren of word het opgeslagen in je lichaam als glycogeen in de spieren of lever.

Deze opslag zorgt ervoor dat je nooit zonder brandstof komt te zitten. Glycogeen is dus de opgeslagen vorm van glucose.⁣ ⁣Het is dus erg belangrijk om voldoende koolhydraten te eten voordat je gaat sporten. Wees niet bang dat koolhydraten je dik maken of worden opgeslagen als vet. Je hebt koolhydraten nodig om zo optimaal mogelijk te presteren tijdens sportmomenten.⁣

We helpen je in ons programma graag de juiste bouwstoffen te gebruiken. We zorgen ervoor dat je precies de goede verhouding binnenkrijgt op precies de goede momenten! Gegarandeerde spiergroei.

Bas veranderde zichtbaar

Lees het verhaal van Bas over zijn spiergroei!

Lifestyle programma á 3 mnd

 €75,- per maand

Change Your Lifestyle is er voor iedereen die een gezonde levensstijl wil aanleren. In ons uitgebreide programma leer jij de juiste keuzes te maken. Samen zorgen wij ervoor dat we jouw doelen bereiken, welk doel dat ook mag zijn!

Ons gratis receptenboek ontvangen?

Heerlijk én gezond eten? Vraag ons gratis receptenboek nu aan door je e-mailadres achter te laten!

You have Successfully Subscribed!