Wesley (27)

“Ik heb niet alleen veel gewicht verloren, maar voel me ook fitter tijdens het sporten!”

Ik dacht voorheen altijd dat ik doormiddel van weinig eten wel zou afvallen. Toch bleef ik maar schommelen in gewicht en kreeg ik het zelfstandig niet onder controle. Dat was voor mij de reden om te starten met het Lifestyle programma. Ik wilde gewicht verliezen en wilde fitter worden.

Door dit programma heb ik een veel beter beeld gekregen bij wat je mag eten en hoeveel, maar vooral hoe lekker hoe gevarieerd je eigenlijk kan eten. Zolang je voeding binnen de waardes past, kun je heel goed zelf bepalen wat je mag eten. Ik ben door het Lifestyle programma nog bewuster gaan nadenken en de app helpt me enorm om voeding in te vullen en bij te houden.

Ik had nooit verwacht dat het resultaat zo goed kon zijn in drie maanden. Ik heb niet alleen veel gewicht verloren maar voel me ook veel fitter tijdens sporten. Ik merk dit in alles tijdens mijn dagelijks leven. Tijdens werk heb ik meer energie, tijdens voetbal merk ik dat ik meer te bieden heb. Ik ben minder moe en slaap echt heel goed. Daarom heb ik besloten om nog eens drie maanden dit avontuur aan te gaan maar dan met een ander doel, namelijk proberen meer te groeien in spiermassa. Ik wil fitter worden dan ooit te voren!

Change Your Lifestyle is er voor iedereen die een gezonde levensstijl wil aanleren. In ons uitgebreide programma leer jij de juiste keuzes te maken. Samen zorgen wij ervoor dat we jouw doelen bereiken, welk doel dat ook mag zijn!

Ons gratis receptenboek ontvangen?

Heerlijk én gezond eten? Vraag ons gratis receptenboek nu aan door je e-mailadres achter te laten!

You have Successfully Subscribed!