Sylvana

“Ik kon zelf bepalen wat ik wilde eten.”

Zonder enige kennis van voeding ging ik aan de slag met het Lifestyle Programma. Ik was totaal niet op de hoogte van de voedingswaarden in producten. In het begin was het zeker worstelen om zelf je eetschema’s te maken, maar deze worsteling heeft mij uiteindelijk veel gebracht. Ik heb zelf leren puzzelen met mijn schema’s dus kon ik ook zelf bepalen wat ik wilde eten. Ik mocht in principe alles eten, zolang mijn schema het ‘toe stond’. Twee crackers met pindakaas en hagelslag? Dat kan gewoon!

In mijn omgeving kreeg ik vaak de vraag of ik het niet moeilijk vond om lekkere dingen te laten staan. Natuurlijk had ik soms zin in wat lekkers, maar dat is hartstikke normaal. Het leuke van dit programma is dat je zelf leert zoeken naar producten die lekker, maar verantwoord zijn. Je kunt iets eten wat lekker en tegelijkertijd voedzaams is. Ik vond het leuk om nieuwe producten en combinaties te ontdekken die ik kon toevoegen aan mijn schema en dagelijks leven.

Dit programma heeft mij inzicht gegeven in wat voeding voor je lichaam kan doen. Door de dag heen heb ik veel meer energie. Ook tijdens het sporten kon ik dit goed merken. Tot slot, ik zie zelfs de resultaten terug in de kwaliteit van mijn huid.

Change Your Lifestyle is er voor iedereen die een gezonde levensstijl wil aanleren. In ons uitgebreide programma leer jij de juiste keuzes te maken. Samen zorgen wij ervoor dat we jouw doelen bereiken, welk doel dat ook mag zijn!

Ons gratis receptenboek ontvangen?

Heerlijk én gezond eten? Vraag ons gratis receptenboek nu aan door je e-mailadres achter te laten!

You have Successfully Subscribed!