Sander (29)

“Verbluffende resultaten!”

Ik vond de resultaten bij mezelf verbluffend. Ook in de omgeving waar ik sport en waar mensen dezelfde levensstijl hebben zag ik veel positieve veranderingen. Het werkte erg motiverend voor mij en daardoor werden er veel nieuwe ‘eet ideeën’ uitgewisseld.

Het mooie van dit programma is dat je ook in de zomer gewoon kunt barbecueën of op een terrasje wat kunt eten. Zolang je maar bewust bent van wat je eet. Ik heb gedurende de zomer meerdere malen kunnen barbecueën met stukjes kip, biefstuk en zalm.

Het programma heeft aan mij een zeer positieve bijdrage geleverd. Ik werk onregelmatige diensten. Ik voetbal en crossfit. Ik was vaak moe na een werkdag. Ik kon niet goed in slaap komen of had moeite met het op peil houden van mijn energielevel tijdens workouts en voetbal.  Maar door het Lifestyle Programma zijn mijn sportprestaties, slaapkwaliteit en energie vermogen op werk duidelijk verbeterd.

Doordat ik nauwelijks werd beperkt in wat ik at heb ik het Lifestyle programma als zeer prettig ervaren. Ik fitness al jaren maar ik ben nog nooit zo droog geweest als nu. Sommige dagen sportte ik twee keer per dag; eenmaal kracht en eenmaal conditie. Ik dacht dat ik goed at. Ik at rijst en broccoli met kip, kwark of rijstwafel met kipfilet. Ik heb echt geleerd dat ook vetten zoals vis, noten, avocado erg belangrijk zijn. Deze heb je ook nodig om te presteren tijdens workouts.

Change Your Lifestyle is er voor iedereen die een gezonde levensstijl wil aanleren. In ons uitgebreide programma leer jij de juiste keuzes te maken. Samen zorgen wij ervoor dat we jouw doelen bereiken, welk doel dat ook mag zijn!

Ons gratis receptenboek ontvangen?

Heerlijk én gezond eten? Vraag ons gratis receptenboek nu aan door je e-mailadres achter te laten!

You have Successfully Subscribed!