Sander (31)

“Het is een manier van leven, ik had nooit gedacht dat ik zo zou veranderen”

Mijn doel was om af te vallen. Toen ik begon met het Lifestyle Programma had ik wel een idee van voeding maar niet zo goed als nu. Het draait om veel meer dan alleen maar opletten wat je eet. Ik at veel te weinig en at de verkeerde dingen. Met dit programma heb ik geleerd wat koolhydraten, eiwitten en vetten doen. Hierdoor heb ik nu zelf een goed beeld van wat ik kan eten met als resultaat dat ik veel beter eet.

Door het invullen en bijhouden van voeding in de app zie je precies wat je eet en wat het met je doet. Dit kan iedereen. Het enige wat je nodig heb is discipline om het ook daadwerkelijk te doen. Je doet het uiteindelijk voor jezelf.

Het Lifestyle Programma is in mijn ogen absoluut geen dieet. Ik heb het meer gezien als een manier van leven. Je moet soms dingen laten staan maar je kunt wel echt een keer zondigen. Uiteindelijk motiveert dat. Ik voel me fitter, heb meer energie en ik kook vaker.

Ik was erg gemotiveerd toen ik het daadwerkelijke eind resultaat zag aan de hand van de eerste foto naast de eind foto. Ik had nooit gedacht dat ik zo zou veranderen. Het is een absolute aanrader voor iedereen. En naast het feit dat het voor iedereen is weggelegd is het ook gewoon erg makkelijk om je dagen vooruit te plannen.

Change Your Lifestyle is er voor iedereen die een gezonde levensstijl wil aanleren. In ons uitgebreide programma leer jij de juiste keuzes te maken. Samen zorgen wij ervoor dat we jouw doelen bereiken, welk doel dat ook mag zijn!

Ons gratis receptenboek ontvangen?

Heerlijk én gezond eten? Vraag ons gratis receptenboek nu aan door je e-mailadres achter te laten!

You have Successfully Subscribed!