Martijn (42)

De kilo’s vlogen er af! Een absolute aanrader!

Al geruime tijd zocht ik naar een manier om een stabiele en gezonde manier van eten en leven te vinden die mij ook tijdens mijn intensieve sportprogramma kon helpen, zonder dat ik verzwakt zou raken of met een hongergevoel zou blijven zitten. Door de jaren heen, heb ik al meerdere diëten geprobeerd, of vormen daarvan, maar geen daarvan was voor mij perfect.

In het begin was het Lifestyle programma even wennen. Het was wennen om de juiste producten bij elkaar te vinden, maar al gauw was dat voorbij. Met de voorbeelden die je meekrijgt, krijg je genoeg inspiratie om je eigen menu samen te stellen. Doordat je zelf kunt bepalen wat je eet, en je dus eet wat je lekker vindt, is het programma makkelijk vol te houden.

De centimeters vlogen er af, maar ook het fitte gevoel is gebleven. Doordat je zelf je menu’s indeelt, ga je je leefpatroon automatisch aanpassen en denk je bewuster na over wat je moet eten en ook wanneer. Ik ben zeer tevreden over wat ik bereikt hebt en zal deze Lifestyle op eigen houtje voorzetten. Ik beveel iedereen dit programma aan, omdat dit een werkbaar en betrouwbaar geheel is dat makkelijk vol te houden is.

3 maanden complete begeleiding

voor €75,- per maand

Change Your Lifestyle is er voor iedereen die een gezonde levensstijl wil aanleren. In ons uitgebreide programma leer jij de juiste keuzes te maken. Samen zorgen wij ervoor dat we jouw doelen bereiken, welk doel dat ook mag zijn!

Ons gratis receptenboek ontvangen?

Heerlijk én gezond eten? Vraag ons gratis receptenboek nu aan door je e-mailadres achter te laten!

You have Successfully Subscribed!