Jerney

“Mijn lichaam is weer in balans!”

Al sinds ik een klein meisje ben heb ik problemen met voeding. Ik zeg eigenlijk altijd dat ik een verknipte relatie had met voeding. Ik ben jaren lang ziek geweest en heb me daardoor ook jaren lang ziek en moe gevoeld. Ik lag veel in bed en had weinig energie. Na 8 jaar werden mijn klachten verholpen door een medische ingreep en kon ik langzaam weer beginnen met het opbouwen van mijn leven. Ik ben dus op latere leeftijd letterlijk weer onderaan begonnen.

Ik begon met sporten en deed dit één keer per week op een laag niveau. Ik had geen ritme en geen structuur in mijn voedingspatroon. Ik at niets. Tenzij ik trek kreeg. Dit betekende voor mij dat ik de meeste dagen van de week nauwelijks at. Op een gegeven moment at ik zes crackers op een dag en in de avond at ik iets zonder koolhydraten. Ik vond het vreemd dat ik bleef aankomen. Hoe kun je aankomen als je nauwelijks eet? Dit was iets wat ik me voortdurend afvroeg.

Door de jaren heen heb ik veel geprobeerd. Van shake diëten naar koolhydraatarm eten. Van niets eten tot wel weer eten, ik had geen idee wat ik aan het doen was en wat ik met mijn lichaam deed. Mijn lichaam was compleet ontregeld.

Ik dacht dat ik alles geprobeerd had en dat niets werkte. Daarom begon ik ook sceptisch aan het Lifestyle programma. Waar ik naar opzoek was, was een duidelijk beeld over voeding. Ik had goede verhalen gelezen en mooie resultaten gezien. Wat mij vooral aansprak was dat het geen dieet was. Diëten is mentaal erg zwaar geweest en daar heb ik geen prettige herinneringen aan. Dat wilde ik dus niet weer. Ik wilde wel gewoon blijven eten wanneer ik trek had. Tegelijkertijd wilde ik me daar dan niet schuldig of emotioneel bij voelen.

Dit programma heeft me meer opgeleverd dan waar ik naar opzoek was. Ik ben veel, veel meer gaan eten. Wat me opviel was dat ik in de 8e week ’s morgens vroeg zelfs al trek kreeg. Dit was voor mij een teken dat er in mijn lichaam echt iets was veranderd.

Inmiddels sport ik 3 keer per week. Dat ik dit volhoud in combinatie met mijn drukke gezinsleven betekend voor mij dat ik fit ben. Voorheen was ik hele dagen moe. Ik werd vermoeid wakker. Het klinkt waarschijnlijk cliché maar ik heb echt zoveel meer energie. Ik heb eindelijk structuur en balans in mijn voeding gevonden. Ik heb de controle over mijn eigen voedingspatroon. En daardoor ook over hoe fit ik me voel.

Dit programma heeft voor mij niet alleen mijn lifestyle maar mijn hele leven veranderd. Ik ben nu continu bezig zorgen voor mezelf en mijn lichaam. Dat is iets waar ik na jaren eigenlijk weer de regie over heb. Ik heb dit allemaal zelf in de hand en daar ben ik enorm trots op!

Change Your Lifestyle is er voor iedereen die een gezonde levensstijl wil aanleren. In ons uitgebreide programma leer jij de juiste keuzes te maken. Samen zorgen wij ervoor dat we jouw doelen bereiken, welk doel dat ook mag zijn!

Ons gratis receptenboek ontvangen?

Heerlijk én gezond eten? Vraag ons gratis receptenboek nu aan door je e-mailadres achter te laten!

You have Successfully Subscribed!