Jaqcueline

“Ik heb een juiste balans gevonden!”

Al jaren lang ben ik opzoek naar de juiste manier om af te vallen. Door meerdere chronische fysieke klachten is sporten al lange tijd geen optie meer voor mij. De constante pijn in mijn lichaam in combinatie met de overgang geven ook weinig ruimte tot bewegen. Ik wist simpelweg niet waar ik moest beginnen en ik heb al veel geprobeerd. Ik kreeg er geen grip op en niets was in balans.

Sinds het volgen van het Lifestyle programma merk ik dat ik meer energie heb. Ik merk dit vooral in hoe fit ik me voel door de dag heen. Dat heeft er voor gezorgd dat ik bijvoorbeeld langere dagen kan werken en dat ik energie over heb als ik thuis kom. Naast het verliezen van gewicht was dit ook een doel. Door het Lifestyle programma heb ik daar meer grip op gekregen. Door de opgedane kennis in dit programma zijn de resultaten blijvend. Ik ben echt anders naar voeding gaan kijken en dit probeer ik zoveel mogelijk over te dragen op anderen. Ik ben nu in balans en ik weet wat ik doe. Dat geeft zelfvertrouwen.

3 maanden complete begeleiding

voor €75,- per maand

Change Your Lifestyle is er voor iedereen die een gezonde levensstijl wil aanleren. In ons uitgebreide programma leer jij de juiste keuzes te maken. Samen zorgen wij ervoor dat we jouw doelen bereiken, welk doel dat ook mag zijn!

Ons gratis receptenboek ontvangen?

Heerlijk én gezond eten? Vraag ons gratis receptenboek nu aan door je e-mailadres achter te laten!

You have Successfully Subscribed!