Esther

“Het Lifestyle Programma is geen dieet”

Mijn doel om te starten met het Lifestyle Programma was afvallen. In het begin heb ik heel erg moeten wennen aan de hoeveelheid calorieën die ik mocht hebben en het aantal koolhydraten, eiwitten en vetten. Na 3 weken kreeg ik de smaak te pakken en lukte het mij om de juiste voedingsstoffen binnen te krijgen op de juiste momenten. Uiteraard waren er ook wel eens uitschieters.

Het lifestyle programma is geen dieet programma. Het is bewustwording van eten en wat je allemaal wel en niet naar binnen stopt op een dag. Ik eet nu dus heel bewust, niet teveel en veel minder ongezond dan voorheen. Ik eet vaker op een dag, waardoor ik een verzadigd gevoel heb. Een heerlijk wijntje drinken kan ook nog steeds!

Ik ben heel erg tevreden met het eindresultaat na 12 weken. Het is fijn om kleinere kleren aan te kunnen, dat alles mooier zit en dat ik lekkerder in mijn vel zit. Het bevalt mij erg goed en ik blijf er mee doorgaan. Het is écht een verandering in je leefstijl en ik beveel het iedereen in mijn omgeving aan.

Change Your Lifestyle is er voor iedereen die een gezonde levensstijl wil aanleren. In ons uitgebreide programma leer jij de juiste keuzes te maken. Samen zorgen wij ervoor dat we jouw doelen bereiken, welk doel dat ook mag zijn!

Ons gratis receptenboek ontvangen?

Heerlijk én gezond eten? Vraag ons gratis receptenboek nu aan door je e-mailadres achter te laten!

You have Successfully Subscribed!