Bas (29)

“Ik stond stil in het behalen van mij doelen.”

Ik ben begonnen met het Lifestyle Programma omdat ik al maanden stil stond in het behalen van mijn doelen. Ik behaalde geen PR’s meer tijdens Crossfit en ik had een doel nodig om voor te trainen. Ik wilde meer kracht opbouwen en meer spiermassa zien.

Het Lifestyle Programma heeft een bijdrage geleverd aan mijn dagelijks leven omdat het me inzicht heeft gegeven in hoe je met voeding je doelen behaalt. Het maakt dan niet uit wat je doel is; aankomen of afvallen.

Er zijn tijdens het Lifestyle Programma dagen geweest waarop ik niet streng op mijn voeding heb gelet of waarop ik een biertje heb gedronken. Ik heb daarin de balans gevonden en door de tips en tools die ik heb gekregen weet ik hoe ik dat op een verantwoorde manier kan doen. Zo blijft het voor mij ook leuk en dat vind ik belangrijk. Over het algemeen laat ik verzadigde vetten vaker staan en merk ik dat ik meer energie heb door de dag heen en tijdens sport.

Change Your Lifestyle is er voor iedereen die een gezonde levensstijl wil aanleren. In ons uitgebreide programma leer jij de juiste keuzes te maken. Samen zorgen wij ervoor dat we jouw doelen bereiken, welk doel dat ook mag zijn!

Ons gratis receptenboek ontvangen?

Heerlijk én gezond eten? Vraag ons gratis receptenboek nu aan door je e-mailadres achter te laten!

You have Successfully Subscribed!