Energie

Kom je lastig de week door? Je wilt je fitter voelen? Laat ons je helpen!

Wij leveren maatwerk

Regelmatig horen we dat mensen denken dat het niet uitmaakt wat ze eten ‘omdat ze al gesport hebben’. Natuurlijk is dagelijkse activiteit belangrijk maar je gaat er op lange termijn niet je doelen mee bereiken.

Hoe kan je lichaam herstellen als je niet de juiste voedingsstoffen binnen krijgt? Hoe kun je het uiterste uit je workout halen als je niet voldoende voedingsstoffen in je lichaam hebt? Ken je die uitspraak ‘abs are made in the kitchen’? Als je doel is om af te vallen, spiermassa te vergroten of om je simpelweg fitter te voelen gedurende de dag, zul je toch echt moeten beginnen bij je voeding. Want dat proces is verdeeld over de gehele dag en niet over dat ene uurtje in de sportschool of over dat rondje wat je hardloopt.

Wat jouw lichaam nodig heeft is afhankelijk van je geslacht, leeftijd, doel en hoe lang, vaak en intensief je sport. Daarom geloven wij dat er geen vast model is wat je op iedereen kunt toepassen. Iedereen is anders. Daarom vinden wij maatwerk en persoonlijke aandacht zo belangrijk. 

Jerney vond balans

Samen hebben we Jerney in balans gekregen. Ze heeft meer energie en is fitter.

Lifestyle programma á 3 mnd

 €75,- per maand

Change Your Lifestyle is er voor iedereen die een gezonde levensstijl wil aanleren. In ons uitgebreide programma leer jij de juiste keuzes te maken. Samen zorgen wij ervoor dat we jouw doelen bereiken, welk doel dat ook mag zijn!

Ons gratis receptenboek ontvangen?

Heerlijk én gezond eten? Vraag ons gratis receptenboek nu aan door je e-mailadres achter te laten!

You have Successfully Subscribed!