Conditie

Je wilt graag conditie opbouwen? Wij geven je de tools!

De juiste bouwstenen!

Tegenwoordig weet iedereen wel wat over voeding en de adviezen zijn nou niet bepaald eenduidig. Verwarrend niet waar?! Vinden wij wel! En daarom leren we jou de basis over goede voeding! Je krijgt van ons alle kennis en tools en wij garanderen je dat je daarna zélf bewust keuzes kunt maken. En al die hypes? Die zullen blijven maar er is straks één groot verschil: jij laat je daar niet meer door afleiden (lees: misleiden)!

Wat heb je nu nodig om echt conditie op te bouwen? Om je conditie op te bouwen zul je je fitter moeten voelen gedurende de dag. Dan kun je meer uit je sport halen.  Hiervoor zul je moeten beginnen bij je voeding. Want dat proces is verdeeld over de gehele dag en niet over dat ene uurtje in de sportschool of over dat rondje wat je hardloopt.

Wat jouw lichaam nodig heeft is afhankelijk van je geslacht, leeftijd, doel en hoe lang, vaak en intensief je sport. Daarom geloven wij dat er geen vast model is wat je op iedereen kunt toepassen. Iedereen is anders. Daarom vinden wij maatwerk en persoonlijke aandacht zo belangrijk. 

We helpen je graag in ons programma. We weten ook alles over sportvoeding. Wanneer kom jij langs?

Sylvana werd fitter

Lees de ervaring van Sylvana met ons Lifestyle Programma.

Lifestyle programma á 3 mnd

 €75,- per maand

Change Your Lifestyle is er voor iedereen die een gezonde levensstijl wil aanleren. In ons uitgebreide programma leer jij de juiste keuzes te maken. Samen zorgen wij ervoor dat we jouw doelen bereiken, welk doel dat ook mag zijn!

Ons gratis receptenboek ontvangen?

Heerlijk én gezond eten? Vraag ons gratis receptenboek nu aan door je e-mailadres achter te laten!

You have Successfully Subscribed!