Feed the Athlete

Een programma speciaal voor sporters!

Over Feed the Athlete

Feed the Athlete is een uniek programma voor atleten die eraan toe zijn om hun prestaties naar een “next level” te brengen. Voeding vormt de basis voor al onze activiteiten, zelfs in rust heeft ons lichaam voeding nodig om te functioneren. Het Feed the Athlete programma is een uniek voedingsprogramma speciaal ontwikkeld voor atleten die alles uit hun trainingen willen halen.

Door middel van intensieve één op één coaching zullen wij jou wegwijs maken in de wereld van sportvoeding. Hoe fijn is het als jij straks niet meer na hoeft te denken over welke voeding jij nodig hebt om goed te presteren tijdens je trainingen? Als kers op de taart: aan het einde van het programma kun jij zelf een optimaal maaltijdschema maken.

LEES HET VERHAAL VAN AWAZ

Benieuwd naar de ervaring van een van onze atleten? Lees hier wat we voor Awaz hebben mogen doen.

Athlete begeleiding

 €114,50 per maand

HET PROGRAMMA

Tijdens een uitgebreid intake-assesment zullen jouw doelen besproken worden. Tevens dient dit gesprek ervoor om zoveel mogelijk over jou als atleet te weten te komen. Hierna zal er een 0-meting plaatsvinden. Deze zal bestaan uit een lichaamsanalyse, weegschaal-meting en een huidplooi-meting.

Elke atleet zal een lijst invullen met voedingsmiddelen die hij niet “lust” of die hij/zij om medische redenen niet kan nuttigen. Naar aanleiding van het gesprek en de ingevulde lijst zal de coach voor jou aan de slag gaan. Het programma is zo ingericht dat de coach een weekmenu voor jou samenstelt naar jouw wensen en behoeften. Het menu is volledig afgestemd op jouw dagelijkse activiteiten. Daarnaast zal de coach je voorzien van informatie op het gebied van sportvoeding. Ook leer je hoe jij straks zelf een voedingsschema kunt opstellen.

Change Your Lifestyle is er voor iedereen die een gezonde levensstijl wil aanleren. In ons uitgebreide programma leer jij de juiste keuzes te maken. Samen zorgen wij ervoor dat we jouw doelen bereiken, welk doel dat ook mag zijn!

Ons gratis receptenboek ontvangen?

Heerlijk én gezond eten? Vraag ons gratis receptenboek nu aan door je e-mailadres achter te laten!

You have Successfully Subscribed!