Afvallen

Je wilt graag wat kilo’s kwijt?  Wij helpen je aan een duurzaam resultaat!

Stop het diëten!

Het woord dieet is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Iedereen heeft wel is een dieet geprobeerd met of zonder goede resultaten. We horen dagelijks termen als Paleo, keto, intermittent fasting en ga zo maar door. Ook zien we steeds weer nieuwe producten voorbij komen die ons geen gouden bergen beloven, maar ons wel minimaal 10 kilo laten afvallen binnen twee weken.

Over deze “super” producten gaan wij het geen eens hebben want dit is simpelweg zonde van je geld. Als het aankomt op afvallen bestaat er geen quick fix. Het gaat om een duurzaam proces waarbij de leefstijl wordt aangepast om zodoende je fysieke doelen te behalen.

Dit houdt in dat er sprake moet zijn van een calorietekort om gewicht te verliezen. Dit brengt ons meteen bij bovenstaande termen. Elk dieet, of het nou paleo, keto of koolhydraat arm is, werkt simpelweg door het feit dat er sprake is van een calorietekort. Welke vorm van eten het beste bij jou past is een persoonlijke voorkeur.

In onze programma’s hanteren wij dan ook niet perse één methode, maar kijken wij per individu wat het beste past. Er bestaat geen “beste” methode en er bestaan al helemaal geen wonderproducten. Wij zorgen ervoor dat er consistent een calorie tekort gecreëerd wordt. Je zult merken dat je fysieke doelen dichterbij en makkelijker te bereiken zijn dan jij denkt. Laat ons je helpen!

Jaqcueline verloor 10kg

Lees de ervaring van Jaqcueline met ons Lifestyle Programma.

Lifestyle programma á 3 mnd

 €75,- per maand

Change Your Lifestyle is er voor iedereen die een gezonde levensstijl wil aanleren. In ons uitgebreide programma leer jij de juiste keuzes te maken. Samen zorgen wij ervoor dat we jouw doelen bereiken, welk doel dat ook mag zijn!

Ons gratis receptenboek ontvangen?

Heerlijk én gezond eten? Vraag ons gratis receptenboek nu aan door je e-mailadres achter te laten!

You have Successfully Subscribed!